Rahatsızlığı sonrasında Erdoğan'dan ilk görüntü

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan, hastalığının ardından ilk kez görüntülendi.

SHABER3.COM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmalar değerlendirildi.

Gerçek Gündem'in haberine göre Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili gelişmeler bağlamında kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.



Öte yandan rahatsızlığı bulunan Erdoğan'ın, hastalığının ardından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ise, Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Töreni'ne çevrimiçi katıldı.

Törene çevrimiçi katılan bir diğer isim ise Rusya Lideri Putin oldu.



ERDOĞAN KONUŞTU
Putin'in ardından Erdoğan konuştu.

Erdoğan açıklamalarında "Ülkemiz, 60 senelik bir gecikmenin ardından da olsa, dünyada nükleer güç sahibi ülkeler ligine yükselmiştir. Santralimizin inşaatında çalışan Rus-Türk personeline teşekkür ediyoruz. Santral 2028'e kadar hizmete girecek" ifadelerini kullandı. 

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANMIŞTI
Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan rahatsızlanınca yayın durdurulmuştu. Yaklaşık 10 dakika sonra ekranda yeniden görünen Erdoğan, rahatsızlığının midesini üşütmesinden kaynaklandığını ifade etmişti.
<< Önceki Haber Rahatsızlığı sonrasında Erdoğan'dan ilk görüntü Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER