Real Madrid Başkanı: Benitez'e desteğimiz tam


Real Madrid Başkanı Florentino Perez, cumartesi günkü El Clasico'da Barcelona'ya 4 - 0 yenildiği için eleştirilen Teknik Direktör Rafael Benitez'e tam destek verdi.

Maçta taraftarın "Florentino istifa" çağrısına da maruz kalan Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nda yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Real Madrid Başkanı Perez, "Kulübün durumunu değerlendirdik ve Rafa Benitez'e desteğimiz ve güvenimiz tam. Bu kadrodan maksimum verimi alabilecek kapasiteye sahip. Çözüm Rafael Benitez. İşini yapmasına müsaade edelim ve sonuçlar gelir. Taraftarın kızgınlığını ve rahatsızlığını anlıyorum ama şimdi azimle çalışma zamanı. Sizden oyuncularımıza destek istiyorum. Çok iyi kadroya sahip olduğumuza inanıyoruz. Önemli olan sportif başarılar ve bunun için gerekli olan kurumsal istikrar" şeklinde konuştu.

Başkan Perez, "Taraftar ve üyelerin protestolarını saygı ile karşılıyorum. Çok talepkâr taraftarımız var. 'Florentino istifa' seslerini her zaman aynı kişiler başlatıyor. Ultra Sur elindeki imkanları beni tehdit etmek için kullanıyor." ifadelerini kullandı.

Bazı medya kuruluşlarının kendisine ve kulübe karşı kampanya yürüttüğünden yakınan Florentino Perez, "Benimle ve Real Madrid'le uğraşmayı hayatının gayesi haline getirmiş insanlar var. Asıl suçlu benim. Her haberi çıkıp yalanlayamıyoruz. Ronaldo bana bu teknik direktörle bir şey kazanamayız demedi. O iyi arkadaş. Ne Benzema 10 milyon Euro kazanıyor. Bu yalan dememekle hata bende Bundan sonra Real Madrid'in istikrarının bozulmasına müsaade etmeyeceğim." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Real Madrid Başkanı: Benitez'e desteğimiz tam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER