Rektör Karakaya: Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçladık


AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, bu sürece öğretim elemanları ve idari personelin büyük bir özveriyle sahip çıkmasını istedi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Eğitim Fakültesi Akademik Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Rektör Karakaya, kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, "Üniversitemizin başladığı kalite yolculuğunda Eğitim Fakültesi'ni pilot olarak seçtik. Bu süreci öğretim elemanları ve idari personelin büyük bir özveriyle sahip çıkmalılar." dedi.

"Bizim muhatabımız insan, kaynağımız insan, sorumluluğumuz insan üzerine, bu sorumluluğu yerine getireceğiz" sözleriyle konuşmasına devam eden Rektör Karakaya üniversitelerin bilgi üreten merkezler olduğunu belirterek, başlattıkları projenin başarıyla tamamlanmasının Türkiye'de model olacağını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Rektör Karakaya: Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER