Erdoğan-Perinçek el ele: İttifak resepsiyonda...

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Erdoğan, Saray'da resepsiyon verdi. Resepsiyonda Erdoğan ve Akşener'in fotoğrafı güne damga vurdu. Davetliler arasında Ergenekon davasının baş sanıklarından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de vardı.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Beştepe Sarayı’nda resepsiyon verdi.

Resepsiyona siyasi parti temsilcileri, kabine üyeleri, yabancı misyon şefleri, medya temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.

PERİNÇEK ÇİFTİ İLE EL ELE...

Erdoğan çifti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Çiller ve şehit yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan’ın Akşener ile samimi bir şekilde tokalaşması dikkati çekti. 


Bir süre samimi şekilde sohbet eden ikilinin bu görüntüsü sosyal medyada da ilgi gördü. 

Erdoğan'ın çok samimi kareler verdiği bir başka isim de Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ve eşi idi. 


Resepsiyona siyasi parti temsilcileri, kabine üyeleri, yabancı misyon şefleri, medya temsilcileri ve birçok davetliler katıldı. 
<< Önceki Haber Erdoğan-Perinçek el ele: İttifak resepsiyonda... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER