Rıdvan'dan şok yorum: Burak transferi yılın...

Rıdvan Dilmen, Burak Yılmaz'ın transferi için "yılın skandalı" dedi.

Rıdvan'dan şok yorum: Burak transferi yılın...

Rıdvan Dİlmen, Burak Yılmaz’ın gidişini zamanlama olarak yılın skandalı olarak değerlendirdi. Dilmen, “Son dakikayı geçen hafta verselerdi daha iyi olurdu. Vermeleri lazımdı derdim. Beşiktaş’ın yaptığı gibi. Bu hareket Galatasaray yönetimi ve teknik adamı için fiyasko. Galatasaray Avrupa da yoluna devam eden bir kulüp. Allah’tan bu Çinliler çıktı, karate filmlerinde görüyorduk sadece. Galatasaray için de Burak için de hayırlısı olsun. Şubat sonuna kadar devam ettiği için süreç şimdi sattılar. Ne yapalım sattık vs. deseler de yemezler. Zamanlama açısından yılın skandalı olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Dilmen, Avrupa Kupaları’nda iddiası olan bir Galatasaray’ın bu hareketinin doğru olmadığını belirterek, “Milli Takım’a sağlıklı gelsin dileriz, bir futbol yorumcusu olarak bence doğru bir hareket değil. Galatasaray Avrupa Kupaları’nda oynatabileceği tek forvetini kimsenin çok güvenmediği, ama benim çok güvendiğim Burak Yılmaz’ı gönderdi. Burak için hayırlısı olsun. Galatasaray için hayırlısı olsun, Çinliler için olsun olmasın beni ilgilendirmiyor. Zamanlamayı yılın skandalı olarak görüyorum.” sözlerini noktaladı.

Dilmen ayrıca Burak Yılmaz’ın Çin’e gidiş nedenini Mustafa Denizli ile konuştuğunu belirterek, “Mustafa Denizli ile konuştum, Burak gitmeyi çok istemiş. Ne yapsam yaranamıyorum zaten demiş” diye konuştu. 

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Rıdvan'dan şok yorum: Burak transferi yılın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER