Ronaldo 4. Altın Ayakkabı ödülünü aldı: Tatmin olmadım


Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, 4. kez kazandığı Altın Ayakkabı ödülünü Madrid'de düzenlenen bir organizasyonda aldı.

Ödülünü Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in elinden alan Ronaldo, "Burada olan herkese teşekkür ediyorum. Spor hayatımın güzel anlarından biri. Altın Ayakkabı'yı 4. kez kazanmak bir şeref ve ayrıcalık. Takım arkadaşlarım olmadan bunu kazanamazdım onlara şükranlarımı sunuyorum. Fizyoterapistlere ve bana fiziksel olarak yardım eden herkese teşekkür ediyorum." dedi

Portekizli yıldız, "Bu ödülü 4 kez kazanan tek futbolcu olduğumu biliyorum. Ama tatmin olmadım, daha fazla istiyorum. Beşincisini ve mümkünse altıncısını. Zor olduğunu biliyorum. Ligi, Şampiyonlar Ligi'ni ve imkan olursa Kral Kupası'nı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Salonda bulunan oğlu ve annesini de anan Ronaldo, "Oğlumun babasını bir şeyler kazanırken görmesinden dolayı mutluyum. Annem zaten alıştı." diye konuştu.

Altın Ayakkabı, Avrupa Spor Medyası (European Sports Media) tarafından her sene Avrupa liginde en çok gol atan oyuncuya veriliyor.

Ödülü daha önce 2007-2008, 2010-2011 ve 2013-2014 yıllarında kazanan Ronaldo, Barcelonalı Lionel Messi'yi yakalamıştı.

2014-2015 sezonunda 48 gol atan Cristiano Ronaldo, bir kaç gün önce de Real Madrid kariyerindeki 324. golünü kaydederek kulüp tarihinin en golcü futbolcusu unvanını aldı. CİHAN
<< Önceki Haber Ronaldo 4. Altın Ayakkabı ödülünü aldı: Tatmin olmadım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER