Şafak vakti sırtına tüfek dayanan KHK'lı: Çocuğu uyandırmayın lütfen!

Balıkesir’de aralarında Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) rejimin Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mağdur ettiği polis, astsubay ve öğretmenlerin ikamet ettiği evlere uzun namlulu silahlarla baskın yapıldı.

SHABER3.COM

Özel Harekâtın katıldığı baskının kamera görüntülerinde ters kelepçeli şekilde gözaltına alınan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) mağduru memurun evine getirilip sert şekilde yere yatırılması dikkati çekti. 

Ters kelepçeli halde yüzüstü yere yatırılan eski polis memuru, kendisine bağıran meslektaşından çocuğunun uyandırılmamasını istedi.

Balıkesir’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince KHK mağduru kişilere yönelik ev baskınlarında 5 kişi gözaltına alındı.

Özel Harekât Polislerinin uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği baskında polisin kamera görüntülerindeki ilginç bir ayrıntı dikkati çekti. 

TERS KELEPÇE VURULAN ESKİ POLİS: ÇOCUK UYANMASIN LÜTFEN!

Özel Harekât polisinin, gözaltına aldıkları ihraç bir polis memurunu apartmanın makine dairesinde ters kelepçelediği, ardından kelepçeli halde evine tekrar getirdiği ve evin salonunda yüzüstü yatırıp sırtına bastırıldığı görülüyor. 

Polisin bağırarak sırtına bastırdığı ihraç polis memurunun, Özel Harekât polisine, “Çocuk uyanmasın lütfen!” dediği duyuluyor.
 
Polisin gözaltına alınan bir kişiye cep telefonu şifresini söylemesi için baskı yaptığı da kamera kayıtlarında yer aldı. 

(Editörün Notu: RAHATSIZ EDİCİ VE MASUMUMİYET KARİNESİNİ İHLAL EDEN, ŞOV MAKSATLI ÇEKİLEREK YANDAŞ BASINA SERVİS EDİLEN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMIYORUZ)


<< Önceki Haber Şafak vakti sırtına tüfek dayanan KHK'lı: Çocuğu... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER