Romatem'in kurucusuna yılın girişimcisi ödülü

Yılın En Başarılı Girişimcisi Ödülü Romatem’in Kurucusu Dr. Köksal Holoğlu’na verildi.

Romatem'in kurucusuna yılın girişimcisi ödülü

Hospitalmanager dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın BaşarıSağlık Girişimcisi ve Yöneticisi Ödülleri, sahiplerini buldu. 
Özel ve kamu hastanelerinin üst düzey yöneticileri ve de sivil toplum kuruluşları ile sektör paydaşlarının hazır bulunduğu ödül töreni ile ilgili olarak derginin yayıncısı Oğuz Engiz, “Her yıl alanında önemli başarılara imza atan değerli sağlık yatırımcıları ve yöneticilerini aramızda görmek ve onları başarılarından dolayı kutlamak bize sağlık sektörümüz adına büyük gurur veriyor. Bu ödül süreci ülkemizde nitelikli sağlık yatırımlarının ve de yetkin sağlık yöneticilerinin çoğalmasına aracı olmaktadır” dedi. 
Ödül alan sağlık girişimcilerinden biri de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon’da Türkiye’nin öncü sağlık kuruluşlarından biri olan Romatem’in kurucusu Dr. Köksal Holoğlu oldu.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında  dünya'nın tek zincir sağlık   kuruluşu olan Romatem, İstanbul, Kocaeli ve Samsun’daki  şubeleri ile hastalara hizmet veriyor.
Emeğin ve profesyonel uğraşının en yoğun olduğu  fizik tedavi branşında Türkiye'den bir sağlık     markasının doğmasını övgüye ve ödüle değer bir başarı olduğu vurgulandı.

Törende ödüle layık görülen diğer isim ve kuruluşlar ise şöyle; 

Dr. Hasan Çağıl Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı, Dr.Cengiz Gül Anadolu Sağlık Merkezi, Dr.Köksal Holoğlu Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, Dr. Reşat Bahat Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Genel Başkanı, Dr.Baki İtez Mapfre Genel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı, Emine Kol Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü
 
Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi ve Yöneticisi Ödülleri – 2012 Kazananları
 
Yard. Doç. Dr. Haluk Özsarı İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Koordinatörü, Dr. Muharrem Usta Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Rabia Güven Medicana International Ankara Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü, Banu Küçükel Ankara Güven Hastanesi Genel Müdürü, Prof. Dr. Melih Bulut, Sağlık Yönetiminde Yaşam Boyu Başarı Ödülüne Layık Görülmüştür, Acendis Yılın En Başarılı Sağlık Yatırımcısı Özel Ödülüne Layık Görülmüştür


ROMATEM

Romatem şirketi hakkında firma yetkilileri şu bilgileri veriyor:

2005 yılı Temmuz ayında Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezimiz,  2006 yılı Ağustos ayında ise Kocaeli Romatem  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezimiz faaliyete başlamıştır.2010 yılında Samsun da 25 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz hizmete başlamış, Kocaeli ilinde bulunan  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz de 27 yatak kapasiteli  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine dönüştürülmüştür.
2012 yılında ise büyümeye devam ederek İstanbul Bağdat Caddesinde Türkiye’nin  ilk Robotik Rehabilitasyon  Merkezini açarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında önemli bir adım atmıştır.
Bursa da halen yapımı devam etmekte olan 75 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  hastanemiz de kısa bir süre sonra  faaliyete geçecektir.
Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneler Grubu olarak     Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, Ordu Devlet Hastanesi, Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi ve Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  Merkezlerinde verdiğimiz  Hizmetleri başarı ile tamamlamış olup; Halen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile Afyon Güral Termal Otelde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetimiz başarı ile devam etmektedir.
Romatem; Türkiye’de çok az sayıda bulunan lokomat (felçli hastalar ve yürüyüş bozukluğu olan hastalar için yürüyüş robotu) cihazı, armeo spring el robotunu ve amedeo parmak robotu ,bel ve boyun ağrılarında yeni çözüm olan vertetrac cihazı, bel ve boyun kireçlenmelerinde yüksek yoğunluklu lazer tedavisi olan hiltherapy cihazı ve  skolyoz(omurga eğriliği) tanısında kullanılan diers 4d formetrıc skolyoz ölçüm cihazını ve ameliyat olması önerilen ya da ameliyat olup iyileşememiş bel ve boyun fıtığı hastalarında  tedavi imkanı sunan  drx9000c spinal dekompresyon cihazını da hastaların tedavisinde kullanılmak üzere bünyesinde bulundurmaktadır.

Misyonumuz
İnsanı bağımlılıktan bağımsızlığa yani özgürlüğe ve hürriyete kavuşturmak uğraşımızın adıdır Rehabilitasyon. Sağlığın başka bir alanına benzemez bizim işimiz. Günler, haftalar, aylar ve hatta yıllarca uğraşırız. Biliriz ki başarı çok çalışmakla kazanılır. Tıpkı hürriyet gibi, özgürlük gibi. Budur iste bizim misyonumuz.


Vizyonumuz
Bilimsellik, yüksek teknoloji ve etik olmak temel ilkeleriyle yola çıkan ve büyük bir fikre dönüşen ROMATEM’ i sağlık alanında tüm Dünya’da bilinen bir Türk markası yapmak gerçek vizyonumuzdur.

<< Önceki Haber Romatem'in kurucusuna yılın girişimcisi ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER