Salih Uçan'ı yakan Roma kararı

İtalya Serie A takımlarından Roma, Salih Uçan'ın da içinde bulunduğu üç kiralık futbolcunun geleceği konusunda karar verdi.

Salih Uçan'ı yakan Roma kararı

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın kadrosunda kiralık olarak forma giyen Stephan El Shaarawy, Salih Uçan ve Lucas Digne için kararını verdiği öğrenildi.

Ara transfer döneminde Roma'nın Milan'dan kiraladığı İtalyan yıldız El Shaarawy, 8 lig maçında attığı 5 golle takımına katkı sağlarken etkili futbolu ile göz doldurdu.

Corriere dello Sport'un haberine göre, genç kanat oyuncusunu kadrosunda tutmak isteyen Roma, Milan'ın 13 milyon euro'luk satın alma opsiyonunda indirime gitmesini isteyeceği ifade edildi.
Paris Saint Germain'den kiralanan savunma oyuncusu Lucas Digne'nin 15 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu fazla bulan Roma yönetimi, bu oyuncuyu sezon sonunda Fransa'ya geri gönderecek.

İki sezon önce Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı 4 milyon euro'ya kiralayan Roma, bir türlü forma şansı bulamayan genç yıldızı da elinden çıkartacak.

Büyük umutlarla transfer edilen genç futbolcu için verilen 4 milyon euro'yu da gözden çıkartan Roma, Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye geri gönderecek.

Kaynak: Habertürk
<< Önceki Haber Salih Uçan'ı yakan Roma kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER