Samet Aybaba: Bir puan bizim için kazançtır


Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Rize deplasmanında alınan bir puanın kendieri için önemli olduğunu söyledi.

Aybaba, Süper Lig'de 1 - 1 beraberi kaldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Golden sonra baskı yedik. Rizespor ikinci yarı çok pozisyon buldu. Doğru kademe, savunma yapamadık. Kaptığımız toplarla da doğru hücuma çıkamadık." dedi.

İkinci yarı orta alanı kalabalık tuttuklarını anlatan Aybaba, "Kweuke olmayınca rabimiz kenarlar kullanılacak düşünmüştük. Biz de orayı kapatıp içeriye doğru stoperlerle beklerin arasını kullanalım istedik. Futbol bu her türlü şeye açık. Oyuncularımızın ikinci yarı oyunundan memnunum. Zorlu bir lig, her maç çok önemli. Bugün alınan 1 puan bizim için kazançtır. Önümüzde zorlu maçlar var. Kendimizi daha da geliştirerek kalan maçlarımıza hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Aybaba, hakemle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de şunları söyledi: "Hakemler futbolun içindeki unsurlardan bir tanesi. Hata yapıyorlar, biz de yapıyoruz, herkes yapıyor. Yapacak bir şey yok."

CİHAN
<< Önceki Haber Samet Aybaba: Bir puan bizim için kazançtır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER