Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları: İki takım turladı

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta başladı. Oynanan maçlar sonunda Manchester City ile Leipzig son iki hafta öncesi son 16 biletini cebine koydu.

SHABER3.COM

Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftası E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla açıldı. Gecenin maçında Milan, PSG’yi 2-1 yenerken en gollü maç ise Atletico Madrid ile Celtic arasında oynandı.

E Grubu’nda Atletico Madrid, 23. dakikada 10 kişi kalan Celtic’i 6-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü 77. dakikada oyuna dahil oldu. Grubun diğer maçında Lazio, Feyenoord’u ilk yarının son dakikasında Immobile’nin attığı golle 1-0 yenip 7 puanla 2. sıraya çıktı.

Grupta Atletico Madrid 8 puanla lider son iki haftaya girerken, Feyenoord 6 puanla 3. sırada yer alıyor. 1 puanlı Celtic ise son sırada.

MİLAN, PSG’Yİ YIKTI

Gecenin maçında Milan, PSG’yi sahasında 2-1 yenerek iddiasını son 2 haftaya taşıdı. 9. dakikada Skriniar’ın attığı golle PSG 1-0 öne geçerken Milan 3 dakika sonra Leao’nun şık golüyle durumu 1-1 yaptı. 50. dakikada Giroud kafa golüyle maçın skorunu belirledi.

Grubun diğer maçında Dortmund sahasında, Newcastle United’ı 2-0 yendi.

F Grubu’nda Dortmund 7 puanla lider, PSG 6 puanda, 5 puanla Milan 3. sıraya yükselirken 4 puanda kalan Newcastle United son sıraya indi.

CITY İLE LEIPZIG TURLADI

Son şampiyon Manchester City, sahasında Young Boys’u rahat bir oyunla rakibine şut şansı vermeden 3-0 yenerek 12 puana yükseldi. Haaland 2 golle takımını sırtlarken, diğer gol Foden’dan geldi.

Manchester City bir üst tura yükselirken, Leipzig de Sırbistan’da Kızılyıldız’ı 2-1 yenip 9 puana yükselerek son 16 biletini garantiledi.

H GRUBU’NDA İŞLER KIZIŞTI

Shakhtar, 3’te 3 ile karşısında çıkan Barcelona’yı 1-0 yenerek ilk 2 iddiasını sürdürdü. Porto ise sahasında Antwerp’i Evanilson ve Pep’nin golleriyle 2-0 yenerek 9 puana yükseldi. Grupta Antwer’in ilk 2 şansı kalmadı.
<< Önceki Haber Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları: İki takım turladı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER