Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçları oynandı. İşte gecenin sonuçları...

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Porto 3-1 Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Portekiz'in Porto sahasında Almanya devi Bayern Münih'i konuk etti. Maçın 3. dakikasında ev sahibi Porto penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Ricardo Quaresma penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 7 dakika sonra sahneye bir kez daha çıkan Ricardo Quaresma kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0'a taşıdı. Farkı indirmek için ataklarını sıklaştıran konuk ekip Bayern Münih, Thiago Alcantara'nın golü ile skoru 2-1'e getirdi. Maçın ilk ayrısı bu skorla sona erdi.

65. dakikada ev sahibi Porto, Jackson Martinez ile bir gol daha bularak farkı tekrar 2'ye çıkarttı: 3-1. Maçın geriye kalan dakikalarında Bayer Münih'in farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince Porto Bayern Münih'i yenerek rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

PSG 1-3 Barcelona

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fransa ekibi PSG sahasında İSpanya devi Barcelona'yı konuk etti. Maçın 18. dakikasında konuk ekip Barcelona, Neymar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca Barcelona devre arasına 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında da etkili olan İspanyol ekibi Luis Suarez'in 67. dakikada attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Dakikalar 79'u gösterirken sahneye bir kez daha çıkan Luis Suarez kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0'a taşıdı. Bu golden 3 dakika sonra ev sahibi PSG'nin Gregory van der Wiel ile bulduğu gol farkı 2'ye indirse de deplaada 3-1 kazanan Barcelona rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.
<< Önceki Haber Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER