Samsung Galaxy S7 ile ilgili bir sızıntı daha


Samsung'un bir sonraki amiral gemileri olarak gösterilen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile ilgili kafa karıştıran bir sızıntı daha ortaya çıktı.

CHİP sitesinin haberine göre, sızıntılar Galaxy S7'nin ve Galaxy S7 Edge'in kamera çözünürlüğünün 12 megapiksele gerileyeceğini söylüyor. Ayrıca S7 Edge'den (SM-G935A) sızan AnTuTu test sonuçları da bu bilgileri doğruluyor. Ancak kamera çözünürlüğünün ilk olarak 2014'ün Galaxy'leriyle sunulmaya başlanan 16MP'den 12MP'e düşmesi, fotoğraf kalitesinin düşeceği anlamına gelmiyor.

Yeni kameranın en kötü ihtimalle f/1.7 diyaframa sahip olacağı, bu sayede düşük ışıkta daha iyi sonuçlar vereceği söyleniyor. 12 megapiksellik fotoğraflarda 16 megapikselde olduğu kadar yakınlaşmanız mümkün olmayabilir, ancak bu muhtemelen çoğu kullanıcı için sorun olmayacaktır. Bir iddiaya göre ise 12 megapiksellik kamera modülü, önceki kameralar kadar çıkıntılı olmayacak.

Hız testi raporunda göze çarpan bir başka garip detay da telefonun 5,1 inç ekranla geliyor olması. Edge modelinin ekranının 5.5 inç olacağı söyleniyordu. Bu durum, söylentilerde bahsedilen 5.5 inç'lik cihazın Galaxy S7 Plus olabileceğini gösteriyor. Galaxy S7 Plus'ın S7 ve S7 Edge ile birlikte tanıtılacak bir telefon olduğu söylenmişti. 5.5 inç'lik modelin gerçeğe dönüşmemesi de ihtimaller arasında.

Hız testinde görünen diğer teknik özellikler arasında Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM, 5 megapiksel ön kamera, 64GB depolama alanı, Android 6.0 Marshmallow ve 2560×1440 ekran çözünürlüğü var. Ancak gerek ekran boyutundaki farklılıklar ve gerekse kamera özellikleri ile ilgili sızıntıların son durumunu görmek için biraz daha beklemek gerekecek. CİHAN
<< Önceki Haber Samsung Galaxy S7 ile ilgili bir sızıntı daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER