Samsunspor kayyuma devredildi!

Olağanüstü kongrede yönetime aday çıkmaması üzerine Samsunspor kayyuma devredildi.

SHABER3.COM


Samsunspor bir ayda dördüncü kez olağanüstü kongre için toplandı. Samsunspor'un son olağanüstü kongresinde divan kurulu başkanlığına Ediz Durmuş Bilgin seçildi, ardından seçim maddesine geçildi. Ancak yönetim kurulu üyeliklerine yine aday çıkmadı.

Bunun üzerine söz alan divan kurulu başkanı Ediz Durmuş Bilgin, bir aydır yapılan olağanüstü kongrelerde aday çıkmaması nedeniyle Samsun Valisi Osman Kaymak'ın bu süreçte fiilen Samsunspor'u yönettiğini ve Samsunspor'u ekonomik çıkmazdan kurtarabileceğini belirterek, “Valimiz Kaymak, Samsunspor'un elinden tutmuş giderken onu yol arkadaşlarından yoksun bırakmamak adına, kendisinin seçeceği bir kurul ile kulübü arzu ettiğimiz noktaya taşımasını uygun bulduk ve kulübü kayyuma devrettik” dedi.

Öte yandan Samsun Valiliği de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Samsunsporumuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızdan, başından sonuna kadar Valiliğimizin destek ve takibinde gerçekleştirilecek olan bu yeni oluşum sürecinde müsterih olmalarını ve bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteklerini esirgememelerini bekliyoruz.” denildi.
<< Önceki Haber Samsunspor kayyuma devredildi! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER