'Sanayinin üniversitelileri' diplomalarını aldı


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'deki (AOSB) sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik kurulan Çukurova Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni yapıldı.

Tören, AOSB Başkanlığı Seyhan Konferans Salonu'nda yapıldı. AOSB'yi Bölge Müdürü Mustafa Keskin'in temsil ettiği mezuniyet törenine, ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök, sanayiciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende birer konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fenercioğlu, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir sonucu olarak kurulan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun AOSB'nin ihtiyacı olan nitelikli eleman bulma sıkıntısına yapacağı olumlu katkıyı vurguladı.

Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, beş farklı bölümün birincilerine tüm altın, başarı belgesi ve plaketleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök ve AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin tarafından verildi.

Tören, yapılan konuşmalarının ve ödüllerin verilmesinin ardından öğrencilerin Gençlik Marşı eşliğinde keplerini hava atmaları ile tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Sanayinin üniversitelileri' diplomalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER