Sarıçam'da parklar yenilendi


Sarıçam Belediyesi, ilçede bulunan parkların tamamında düzenleme yaparken oyun grupları ve oturma alanları yenilendi.

Başkan Bilal Uludağ, çocukların günün her saatinde oyun gruplarından yararlanabileceği, yeşil alanında koşup eğlenebileceği çocuk parkları yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, göreve başladıkları andan itibaren eski parkları yenilemeye çalıştıklarını ifade etti.

Bilal Uludağ, şu ifadeleri kullandı: "Sadece adı park olan, ancak kendisi harap durumdaki yerler tepeden tırnağa yenilendi. Çocuk oyun aletleri, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, açık hava spor aletleri eklenen parklarda şimdilerde çocuklarımızın neşeli kahkahaları yükseliyor. Ekiplerimiz şimdiye kadar Mehmet Akif Ersoy Muhtarlık yanı, Mehmet Akif Ersoy Parkı, Buruk TOKİ Konutları içi, Yeşiltepe SODES Parkı, Yeşiltepe Mahallesi ve Kürkçüler Mahalle Parkı'ndaki oyun gruplarını yeniledi."

Parklarda bulunan açık hava egzersiz aletlerinin de tamamen yinelendiğini anlatan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, şunları kaydetti: "Sarıçam'ın dört bir yanına inşa edilen çocuk ve dinlenme parkları ile diğer yeşil alanların korunmasında kuşkusuz en büyük görev değerli Sarıçam halkına düşüyor. Park ve Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin rutin denetimlerinde gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları yanında vatandaşlarımızın da bu tesislere kendi evi gibi sahip çıkması en büyük mutluluğumuz. Yeni park yapma çalışmalarımız hızla devam ediyor." CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam'da parklar yenilendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER