Seçim öncesi adada mahsur kaldılar

Tatili fırsat bilip Gökçeada'ya gidenler feribot seferlerinin iptal edilmesi sonrası Ada'da mahsur kaldı.

Seçim öncesi adada mahsur kaldılar

1 Kasım seçimleri öncesi 4 güne çıkarılan Cumhuriyet Bayramı tatilini fırsat bilip, özellikle yakın olması nedeniyle İstanbul'dan Gökçeada'ya giden tatilcilerin "hava muhalefeti" nedeniyle feribot seferlerinin iptal edilmesi sonrası Ada'da mahsur kaldıkları ve oylarını kullanamayacakları ortaya çıktı.

Gökçeada-Kabatape ve Kabatepe-Gökçeada arasındaki feribot sefeleri "hava muhalefeti" nedeniyle Pazartesi gününe kadar iptal edildi.

Feribot seferlerinin iptal edilmesi, kısa süreli tatili fırsat bilip Gökçeada'dan Çanakkale'ye ve Çanakkale ile çevre şehirlerden gelip Gökçeada'ya giden tatilcileri fena vurdu.

Gökçeada ve Çanakkale'de tatilde olanlar, tatil planlarını Pazar günü oylarını kullanacakları şekilde dönmek üzere planladıklarını ama feribot seferlerinin iptal olması sonrası mağdur olduklarını ve oylarını kullanamama tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını kaydetti.

Kimi tatilciler ise Posedion Yunan hava tahmin sitesinde fırtınanın feribot sefelerini iptal ettirecek kadar şiddetli olmadını savundu.
<< Önceki Haber Seçim öncesi adada mahsur kaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER