Şehidin ailesi acı haberi düğünde öğrendi


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit edilen özel harekat polisi 24 yaşındaki Mustafa Katırlı'nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki baba evine ulaştı. Şehit polisin ailesi, oğullarının şehadet haberini akrabalarının düğününe katılmak için gittikleri Mersin'de öğrendi.

Şehidin, Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen akrabaları, evde kimseyi bulamadı. Ailenin Mersin'de bir akrabalarının düğününde oldukları belirtildi. Şehidin, geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara'da şehit olan arkadaşı Mustafa Yavaş için düzenlenen törene katıldığı ve Diyarbakır'a dönerken Pazarcık'ta yaşayan ailesini ziyaret ettiği öğrenildi.

Ali ve Muhterem Katırlı çiftinin 2'si kız, 4 çocuğundan ikinci çocuğu olan şehit polis Mustafa Katırlı'nın, tayin hakkının olmasına rağmen terörle mücadelede görev almak için gönüllü olarak Diyarbakır'da kaldığı öğrenildi. Şehit polisin cenazesinin yarın Pazarcık'ta düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Şehidin ailesi acı haberi düğünde öğrendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER