Şehidin cenaze namazını imam olan babası kıldırdı


Şırnak'taki operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Emre Beker (28), memleketi Çorum'da 10 binden fazla kişinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazını imam olan babası Uğur Beker kıldırdı.

Evli ve 1 çocuk babası Beker'in naaşı, Şırnak'taki törenin ardından uçakla Merzifon'a getirildi. Şehidi, babası Uğur, annesi Urkiya, eşi Sümeyye, 4 yaşındaki oğlu Emir Beker, yakınları ve protokol üyeleri karşıladı. Cenaze aracına taşınan şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, uzun bir araç konvoyu eşliğinde Çorum'a getirildi.

Şehit için ilk olarak merkez Mimar Sinan Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alındı. Helallik öncesi annesi ve eşi şehidin yüzünü görmek istedi. Tabutun açıldığı sırada annesi ve eşi baygınlık geçirdi. Helallik alınmasının ardından şehit naaşı tören için merkez Boğabağı köyüne götürüldü.

Köy meydanında düzenlenen cenaze törenine Vali Ahmet Kara, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Tufan Köse, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, şehidin mesai arkadaşları ve 10 binden fazla vatandaş katıldı.

CENAZE NAMAZINI ŞEHİT BABASI KILDIRDI

Şehidin cenaze namazı ikindi namazına müteakip kılındı. Şehit Emre Beker'in cenaze namazını kent merkezindeki bir camide imamlık yapan babası Uğur Beker kıldırdı. İl Müftüsü Ahmet Akın, şehit için helallik istedi. Cenaze namazına katılanlar hep birlikte 'helal olsun' dedi.

Namazın ardından şehidin naaşı köy mezarlığında defnedildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehidin cenaze namazını imam olan babası kıldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER