Şehidin yeğenine imzalı Fenerbahçe forması gönderildi

Şehidin yeğenine imzalı Fenerbahçe forması gönderildi

Iğdır'da 7 Eylül'de bombalı saldırıda şehit düşen polislerden 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci'nin 3,5 yaşındaki yeğeni Ahmet Furkan Ar'a Fenerbahçe Kulübü tarafından forma, atkı, çorap ve şapka gibi hediyeler gönderildi.

Iğdır'daki hain saldırıda şehit düşen 13 polisten biri olan Zonguldaklı Yusuf Yelkenci'nin 8 Eylül'de Kozlu Aziziye Camisi önündeki Türk bayrağına sarılı tabutunun başında görüntülenen 3,5 yaşındaki yeğeni Ahmet Furkan Ar'ın üzerindeki Fenerbahçeli forması dikkat çekmişti.

Bu görüntülerin kamuoyuna yansıması üzerine harekete geçen Fenerbahçe Spor Kulübü, Küçük Ahmet'e gönderilmek üzere imzalı forma, şapka, atkı ve çorap gibi eşyalardan oluşan bir hediye paketini Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdi. Emniyet Genel Müdürlüğü ise şehit babaNevzat Yelkenci'ye taziye belgesi ile birlikte kulübün hediyesinden oluşan kargo paketini İl Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla şehidin Kozlu ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştırdı.

Özel hediyeyi şehidin evine getiren Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Gökay Topçu, ilk olarak şehidin babası Nevzat Yelkenci'ye Emniyet Genel Müdürlüğü'nün başsağlığı mesajından oluşan belgeyi takdim etti. Ardından şehit dayısının cenazesine formasıyla katılan Ar'a ise kulübün gönderdiği forma ve diğer hediyeleri teslim etti. CİHAN
<< Önceki Haber Şehidin yeğenine imzalı Fenerbahçe forması gönderildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER