Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden OGC'ye ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden OGC'ye ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti.

Osmaniye basınının bugüne kadar derneğe devamlı destek verdiğini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemediğini belirten Başkan Durmuş Öksüz, "Dernek yönetimi olarak yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretine geldik. Başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı umuyor ve tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı ise "Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda yeni yönetim olarak seçildik. Görev bölümümüzü de yaptık. İnşallah daha önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile olduğu gibi Osmaniye'deki diğer sivil toplum kuruluşları ve diğer resmi kurumlarla ile de iyi diyaloglar kurarak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Diğer yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin bizim ayrı bir önemi var. Her zaman, her türlü etkinlik ve çalışmalarında Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak yanlarında olacağız" diye konuştu.

Başkan Öksüz, konuşmasının ardından OGC Başkanı İsrafil Avcı'ya derneğinin flamasından hediye etti. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden OGC'ye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER