Şehit ailesi ziyaretlerle yalnız bırakılmıyor

Şehit ailesi ziyaretlerle yalnız bırakılmıyor

Şehit Özel Harekât Polisi Furkan Çelik'in (23) Sakarya Akyazı'da ikamet eden ailesini Sakaryasehitvegazileri.com sitesi yönetici ve üyeleri ziyaret etti.
16 Ekim 2015 tarihinde Şırnak merkezde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan hendeklerin kapatılmasında görev alan polislere yapılan saldırıda, Özel Harekât Polisi Furkan Çelik şehit edilmişti.

www.sakaryasehitgazivegazileri site yöneticisi Erdoğan Erdoğan ve üyeleri Ayazı'da oturan şehidin ailesini ve mezarını ziyaret etti. Erdoğan Sakarya ve diğer şehirlerdeki şehit aileleri, gazileri ve şehit, gazi derneklerine ziyaret ettiklerini belirterek, "Şimdiye kadar 150 ziyaret gerçekleştirdik. Son olarak Furkan Çelik'in ailesini ziyaret ettik. Şehidimizin babası Yunus Çelik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 'bizleri unutmayın' dedi. Şehidimizin annesi de acılarının çok taze olduğunu dayanmanın çok zor olduğunu belirterek, 'Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmemesi' duasında bulundu. Ziyarette şehidimizin annesine çicek, babasına ise Türk bayraklı pano verdik." diye konuştu.

Erdoğan, ziyaretin ardından baba ile birlikte şehit Furkan Çelik'in mezarını ziyaret ederek dua ettiklerini ifade etti. Bu vatan için, bayrak için, Kur'anı Kerim için korkusuzca mücadele ederek, şehit ve gazileri ve ailelerini asla unutmayacaklarını dile getiren Erdoğan, "Bu vatan toprağını vatan yapan, şanlı bayrağımıza kanlarıyla renk veren, can veren vatan evlatlarımız ve aileleri için ne yapılsa azdır, düşüncesi ile gönüllü olarak onların dertleriyle dertleşerek milli, manevi değerlerini ve sorunlarını dile getirecek çözmeye çalışacak faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit ailesi ziyaretlerle yalnız bırakılmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER