Baba ocaklarında tarifsiz acı

Diyarbakır-Lice karayolunda PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden jandarma erler; 24 yaşındaki Fatih Yeniay ile 21 yaşındaki Kadir Görgülü'nün Adana'da oturan aileleri acı haberlerle sarsıldı.

Baba ocaklarında tarifsiz acı

Ankara'daki saldırıda şehit olan asker şoförlerden 28 yaşındaki Ali Öztaş'ın ardından Diyarbakır'daki patlamada Mardin'in Midyat İlçesi nüfusuna kayıtla Fatih Yeniay ile Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Kadir Görgülü'nün şehit düştüğü haberleri Adana'yı yasa boğdu. Askeri yetkililer, Yeniay'ın merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'ndeki babasının oturduğu Kadir Görgülü'nün merkez Seyhan İlçesi Anadolu Mahallesi'ndeki evine giderek acı haberi ailelerine verdi.

Bugün saat 08.00'da babası Mehmet Görgülü ile telefonla konuştuğu belirtilen Kadir Görgülü'nün terhisine 2 ay kaldığı bildirildi. Acı haberle yıkılan baba Mehmet Görgülü ile anne Mediha eve gelen yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

ASKERLERİ GÖRÜNCE ÇIĞLIK ATTI

Fatih Yeniay'ın bir kardeşinin İstanbul'da asker olduğu belirtilirken ağabeyi Metin Yeniay evlerinin önüne gelen askeri heyeti görünce sinir krizi geçirdi. Yeniay, "Anneme babama haber vermeyin" diye bağırdı. Bu sırada 3 katlı binanın üçüncü katında oturan anne Fatma Yeniay da oğlunun sesini duyup balkona çıktığında askerleri görünce çığlık atıp ağlamaya başladı. Eve gelen yakınları ve askeri yetkililer tarafından teselli edilmeye çalışılan anne Fatma Yeniay baygınlık geçirdi.

<< Önceki Haber Baba ocaklarında tarifsiz acı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER