Düğününü bile yapamadan tutuklanan komisere sevindirici haber

Selam-Tevhid dosyasında polis memuru Yunus Emre Uzunoğlu tahliye edildi. Uzunoğlu, tutuklanmadan önce nişanlısıyla düğün gününü belirlemiş, hatta davetiyeleri bastırmıştı.

Düğününü bile yapamadan tutuklanan komisere sevindirici haber

İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasında mahkeme ara kararını açıkladı. Adliyenin en büyük salonunda gizli oturumda yapılan duruşmada bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar hazır bulundu.  İddianamenin okunulmasıyla devam edilen duruşmada mahkeme akşam saatlerinde sanıkların tahliye taleplerini aldı.  Ara kararını açıklayan mahkeme,tutuklu sanıklardan polis memuru Yunus Emre Uzunoğlu'nun tahliyesine karar verdi.  44 tutuklu sanığın bu hallerinin devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.



DÜĞÜNÜNÜ YAPAMADAN TUTUKLANMIŞTI

Komiser Uzunoğlu, gözaltı süresi dolduktan yaklaşık 4 gün sonra tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilmişti. Uzunoğlu, aylar öncesinde evlilik hazırlığı yapmış, 17 Mayıs günü resmi nikâhını kıymıştı. 6 Ağustos çarşamba günü için de düğün tarihi belirlemişti. Düğün davetiyeleri basılmış ve konuklar davet edilmişti. Ancak düğünü için belirlediği tarihte cezaevine girmişti.

Komiserin nişanlısı Erva Uzunoğlu, "Bir kızın en önem verdiği gün düğün günüdür, haksız yere bizim en güzel günümüzü zehir ettiler.’ diye tepki göstermişti.

<< Önceki Haber Düğününü bile yapamadan tutuklanan komisere sevindirici... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER