Selçuk Gültaşlı: Pinokyolar yarışıyor: Davutoğlu mu, Çavuşoğlu mu?

Selçuk Gültaşlı: Pinokyolar yarışıyor: Davutoğlu mu, Çavuşoğlu mu?

(...)

Bu ülkenin başbakanı ‘elimizde kayıtları var, talimatı Pensilvanya’dan aldılar’ diyeli neredeyse bir ay oldu. Hâlâ halkın dikkatine sunacağı, mahkemeye delil olarak göndereceği, meydanlarda dinleteceği kayıtları bekliyoruz. Kayıtları mitinglerde bas bas bağırtıp, ‘paralellerin’ maskesini düşürüp, oyları ütmek varken, Davutoğlu bu altın fırsatı neden tepiyor?

Önceki gün meydanlarda yine Ekrem Dumanlı’nın Diyarbakır Belediyesi’ni arka kapıdan ziyaret ettiğini ağzına dolamış. Görüntüler, fotoğraflar, beyanların hiçbir ehemmiyeti yok. Billboardlarda reklamları ‘yerli uçağımızı yapıyoruz’, ‘dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri oluyoruz’ diyor. Onun seçim kazanması lazım, yalanın dibine vurmanın tam zamanı.

Selefi ‘kol koparan Davutoğlu’ ile yarışan halef Çavuşoğlu da kamera kayıtlarını yalanlayarak bu yarışta kendine yer açmaya çalışıyor. Türkiye, AKP’nin ustalık döneminde ‘kamera kayıtlarını yalanlayan’ bakanlarla tanışıyor. ‘Kamera kayıtlarını’ yalanlayanların kamerasız ortamlarda neler konuştuklarını muhayyilenize havale ediyorum.

(...)

<< Önceki Haber Selçuk Gültaşlı: Pinokyolar yarışıyor: Davutoğlu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER