Semih Esen, yeniden CHP Antalya İl Başkanlığı'na aday

Semih Esen, yeniden CHP Antalya İl Başkanlığı'na aday

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, önlerine atılacak her gündemle uğraşacak kadar boş bir siyasi parti olmadıklarını söyledi. Yapılacak il kongresinde de tekrar adaylığını açıklayan Semih Esen, Antalya'da bugüne kadar muhalefet yaptıklarına inandıklarını, ancak yapay gündemlerle de uğraşmadıklarını ifade etti.

CHP olağan il kongresinde yeniden başkanlığa aday olan Esen, yol haritasını anlattı. En önemli hedefleri arasında mali yapının güçlendirilmesi olduğunu kaydeden CHP'li Esen, bu konu için üyeler içerisinde bağış sistemi geliştirmeyi düşündüklerini, promosyon ürünlerden de düzenli gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirti. Antalya İl Başkanlığı'nın kayıtlara geçen çok cüzi bir borcunun da kaldığını aktaran Esen, "Bir yıl içerisinde 40 bin üyemizin iletişim bilgilerini güncellemeyi düşünüyoruz. Güncellemeler sonrasında üyelerin yetkinlik göstergelerine göre kademelerde görevlendirmeyi düşünüyoruz. Üyelerimizin sosyo-ekonomik durumu da analiz edilecektir. Oluşturulacak veri tabanla işveren-iş arayan üyelerimizi bir araya getirmeyi düşünüyoruz." dedi.

'ÖNÜMÜZE ATILACAK GÜNDEMLE UĞRAŞACAK PARTİ DEĞİLİZ'

Soru cevap kısmında 'muhalefet edemiyor' söylentilerine açıklık getiren CHP'li Esen, bugüne kadar ülke ve şehir gündemini ilgilendiren birçok konuda açıklama yaptıklarını ve en çok da açıklama yapan il başkanı olduğunu iddia etti. "Biz önümüze atılacak gündemle uğraşacak bir siyasi parti değiliz." diyen CHP'li Semih Esen, birilerinin kesip önlerine koydukları şeyi yemeyeceğini belirtti. Esen, önlerine atılan hiçbir yapay gündemle uğraşmadıklarını ve uğraşmayacaklarını hatırlattı.

AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yapacağı Boğa Çayı Projesi ve Çallı Kavşağı projelerini de eleştiren Esen, "Boğa Çayı için hükümetten alınacak o paraya Antalya'ya ihtiyacı olan çok daha önemli şeyler yapılabilir. Yeni bir liman sahil şehrin ilk önceliği değil. Çallı'ya yapılacak üst geçit projesini de istemiyoruz. Trafiği rahatlatmak istiyorlarsa oraya tüp geçit yapılabilir. Antalya'da halkın kullanabileceği yürüyüp gezebileceği kent meydanı kalmadı." diye konuştu.

5 ADAY YARIŞACAK

26 Aralık Cumartesi günü CHP Antalya İl Başkanlığı'nın 35. Olağan Kongresi yapılacak. Bu kongre öncesi CHP'de adaylarda yavaş yavaş kesinleşmeye başladı. Daha önce CHP Antalya Milletvekilliği yapan Yıldıray Sapan da il başkanlığı yarışına aday olduğunu duyurdu. İl başkanlığına adaylığını daha önce Mustafa Şeker, Bahadır Manyaslıoğlu, Tuncay Ercenk duyurmuştu. Adaylık için CHP'de Deniz Baykal'a yakınlığı bilinen Ercenk ile Semih Esen arasında bir rekabetin yaşanacağı ifade ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Semih Esen, yeniden CHP Antalya İl Başkanlığı'na aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER