Şenol Güneş: Beşiktaş'tan teklif almadım

Şenol Güneş: Beşiktaş'tan teklif almadım

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan teklif almadığını belirtti.

Bursaspor, Süper Lig'in 32. Haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda karşılaştığı Gaziantepspor'u Cedric Bakambu ve Filip Josue'nin attığı gollerle maçı 2 - 0 yendi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan her iki takımın teknik direktörleri de maçı değerlendirdi.

Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bugün son kaybettiğimiz maç sonrası iki takımda kazanmak için sahaya çıktı. Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Bu durum oyun temposunu ister istemez etkiliyor. Ama iki takım oyuncuları da gayretliydi. İlk yarıda net oyun oldu. İkinci yarı rakip takım 10 kişi kaldıktan sonra kontrol lehimizde oldu. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıktık. Bugün şans bize güldü. Moral açısından bu maç önemliydi. İnşallah bundan sonraki 2 maçı da kazanırız." dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALMADIM

Takımda kalıp kalmayacağı şeklinde ki soruya ise Güneş, şu cevabı verdi: "Kongre öncesinde konuşmaktan uzak durdum. Kongre öncesinde kısmen yapmaya çalıştım. Ben hiç bir şeyin içerisine alet olmam. Bursaspor her şeyin üzerindedir. Bütün birimler kulübü büyütmek için çalışır. Kongre bitiminde güzel ambiyans oldu. 3 başkanda birbirini tebrik etti. Olması gerekende budur. Maçlar daha bitmedi. Maçlar bittiği zaman konuşuruz. Beşiktaş'ın resmi teklifi bana hiç olmadı. Onun için Beşiktaş yönetimine katılıyorum. Yazılanlar olabilir, diğerleri de olabilir. Bunlar doğal şeyler. Transfer döneminde hocalar ve futbolcular istenilebilir, gönderilebilir. Şuan acele etmeye gerek yok. Önemli olan bu futbolcuların takımda kalması. İleriye dönük şeyleri konuşmak istemiyorum. Şuan bütün konsantrasyonum 3 maç üzerine. Kupada da zor olan şansımızı arttırmak istiyoruz."

ŞENER'E TEPKİ

Şenol Güneş, Şener'in performansı ve Volkan Şen'in sakatlığıyla ilgili soruya da şu cevabı verdi: "Sezonu erken açan takımız. Uzun maraton yaşıyoruz. Böyle sıcakta sinirlenmesi normaldir. Şener iyi oynadı. Ama bazı ortaları isabetli olmadı. Bizim taraftarımız oyuncuları seviyor. Kötü oynamadı. Ama ortaları biraz başarısızdı. Volkan'ın geçen maçta darbesi vardı. Omzundan darbe alınca çıkartmakta yarar gördüm. Onun için önemli bir şeyi gözükmüyor."

KIRMIZI KART DOĞRUYDU

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, yaptığı açıklamada, "Maçtan önce planladığımız Bursaspor'un oyuncularını durdurup, pozisyona girmekti. Bunu zaman zaman yaptık. İlk yarıda erken gol yedik. İlk yarı beraberliği yakalayabilirdik, iki farklı geriye de düşebilirdik. İkinci yarıda aynı şekilde başladı. Ayağımızdaki topu kaptırıp yapılan sert müdahale ve kartın yüzde yüz doğru olduğuna inanıyorum. Bursaspor'da çok kaliteli ayaklar var. Josue çok güzel gol attı. Burada çok iyi bir takıma karşı oynadık. Gol atarsak buradan puanla döneriz düşüncemiz saha içerisinde gerçekleşti. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Beşiktaş'tan teklif almadım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER