Şenol Güneş: Dersler çıkarılması gereken bir maç oldu


UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden ve topladığı 9 puanla son haftaya yenilgisiz lider giren Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3 - 1 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

Portekiz'in Lizbon şehrindeki Jose Alvalade Stadı'nda oynanan maçta Mario Gomez'in golüyle öne geçmesine rağmen Islam Slimani, Bryan Ruiz ve Teofilo Gutierrez'in gollerine engel olamadı ve 3 - 1 yenilerek elendi.

Maçtan sonra büyük bir şok yaşayan siyah beyazlı teknik ekip ve oyuncuların moralsizliği yüzlerinden okunurken, Teknik Direktör Şenol Güneş, "Dersler çıkarılması gereken bir maç oldu." diyerek, şöyle konuştu:

"Çok üzgünüz. Kaybetmeyi hak etmedik. İlk golü yiyene kadar oyun kontrolümüzdeydi. Golden sonra panikledik. Rakibin oyundan düşmesi gerekirken biz oyundan düştük. 1-0'dan sonra daha çok atak yapabilirdik. Dersler çıkarılması gereken bir maç oldu. Kaybedilmiş bir maçtan sonra oyuncu konuşmayı doğru bulmuyorum. Maçı hep beraber kaybettik." dedi.

RİCARDO QUARESMA: ARTIK LİGE DÖNÜYORUZ

Maçtan önce adı Sporting Lizbon'a transferiyle gündeme gelen Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise maçla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bizim için maç iyi gidiyordu. Hatta öne de geçtik. Fakat beklemediğimiz bir anda gol yedik. Bu tarz turnuvalarda yaptığınız hataların sonuçları kötü oluyor. Önümüzde lig var, artık lige dönüyoruz. Hata yaptıysak hep beraber yaptık. Ligde önemli bir maçımız var, onu düşünüyoruz."

OLCAY ŞAHAN: BU MAÇI UNUTUP DERBİYE ODAKLANMALIYIZ

Beşiktaş'ın maçı kazanmayı hak ettiğini belirten ve şanssız goller yediklerini ileri süren Olcay Şahan ise "Maça iyi başlamıştık. 70. dakikaya kadar rakibin pozisyonu yoktu. Maçı kazanmayı hak etmiştik. Şanssız bir gol yedik. Ondan sonra biraz dağıldık." dedi.

Sporting Lizbon maçının artık geride kaldığını ve bunu unutmaları gerektiğini de belirten Olcay Şahan, Süper Lig'in 15. haftasında önümüzdeki Pazartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisine sözü getirerek konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu maçı unutup derbiye odaklanmalıyız. Birkaç pozisyonu değerlendirseydik maç daha farklı olabilirdi. Pazartesi sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Umarım taraftarlarımız bizi destekler ve iyi bir sonuç alırız."
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Dersler çıkarılması gereken bir maç oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER