Şenol Güneş: Hırslı ve saldırgan bir takıma karşı mücadele ettik


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 - 1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, rakibin hırslı ve saldırgan oyununa karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 27. hafta kapanış maçında Kasımpaşa'ya 1 - 0 öne geçtikleri maçta 2 - 1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa maçını kazansalar da kaybetseler de yarışın devam ettiğini belirten Şenol Güneş, "Milli maçtan sonra oynayacağımız 8 maçın ilkini bugün yaptık. Kazanmak için sahaya çıktık. 1 - 0 öne geçtik ama erken yediğimiz gol bizi etkiledi. Bu da rakibin direncini artırdı. Daha sonra düşündüğümüzün dışında bir oyun gelişti." diyerek şunları söyledi:

"Kazansak da kaybetsek de bu yarış devam edecekti. Kalan 7 maçı kazanmaya çalışacağız. Üzgünüz ama bu durum teslim olacak iş değil. Rakibin hırslı saldırgan oyununa karşı mücadele ettik. İlk bölümde az pozisyon bulduk. Daha çok savaşmamız lazım artık ona bakacağız. Bu kulüp taraftarıyla bir bütündür. Sonuç ne olursa olsun bizimle beraberiz düşüncesindeler. Emeklerimizin karşılığını alamadığımızda onların üzüntüsü de bizi üzüyor. Duygusal bir yıkılmayla teslim olan bir takım olmak istemiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Hırslı ve saldırgan bir takıma karşı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER