Şenol Güneş'ten imza törenine damga vuran sözler

Beşiktaş'ta, Slaven Bilic'in ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirildi.

Şenol Güneş'ten imza törenine damga vuran sözler

Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Yıllık 1.5 milyon Euro alacağı açıklanan Güneş, törende yaptığı konuşmada, "Kariyerimde lig şampiyonluğu yok, Beşiktaş ile yaşayacağım" dedi.

eşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Bursaspor ile sona eren sözleşmesini yenilemeyen tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı kulüple 2+1 yıllık mukavele imzaladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş'in yanı sıra, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi de yer aldı.


ORMAN: ŞENOL GÜNEŞ'İ İLK SEZONUMUZDA DA DÜŞÜNMÜŞTÜK

Medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği törende ilk sözü başkan Orman aldı. Şenol Güneş'i 35 yıldır tanıdığını belirten Orman, "Allah rahmet eylesin babam, kendisini çok sevirdi. Beşiktaş futbolunun patronu için aramızda uzun süre istişare ettik. Aslında ilk geldiğimiz sezon aklımızdan geçen isimlerden biriydi Şenol Hoca, demek nasip bugüneymiş. Beşiktaş Yönetim Kurulu bir bütün olarak kendisinin arkasında olacaktır. Allah mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Şenol Güneş, imza töreninden önce Nevzat Demir Tesisleri'nde incelemeler yaptı.

GÜNEŞ: KARİYERİMDE LİG ŞAMPİYONLUĞU YOK

Orman'dan sonra konuşan Şenol Güneş ise, Beşiktaş'ın başarılı bir sezon geçirdiğini düşündüğünü söyledi. Güneş, şöyle konuştu:
"Beşiktaş yeniden yapılanma içine girmek zorunda kaldı. Hem stadyum hem tesislerini yapmak zorunda kaldı, hem de rekabet etmek zorunda kaldı. Geçen sene Avrupa'da başarılı olduğunu düşünüyorum. Ligde şampiyonluğu son noktada kaybetti. Giden hocanın da başarılı olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk kazanamayan hocaların kazanamayacağı mantığı olmaz. Hamza Hoca'nın da Galatasaray'a gelmeden önce yoktu. Benim de lig şampiyonluğuna aşkım var. Kariyerimde şampiyonluk yok, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayacağım. Taraftaralara da seslenmek istiyorum. Beşiktaş'ı sürükleyen taraftardır. Doğrusu da budur, yönetimler teknik direktörler ve futbolcular giderler ama taraftarlar kalır. Dik duran, mutevazi bir taraftarımız var. Hep yanımızda olsunlar, bize destek olsunlar. Ben her şeyimi bundan sonra Beşiktaş'a vereceğim."
<< Önceki Haber Şenol Güneş'ten imza törenine damga vuran sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER