Sercan Yıldırım: Bugün taraftarsız sahaya çıktık, çok üzüntülüyüz


Bursasporlu oyuncu Sercan Yıldırım, Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Bugün taraftarsız sahaya çıktık. Çok üzüntülüyüz. Belki taraftarımız olsa daha iyi oynayabilirdik." dedi.

Sercan Yıldırım, Süper Ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Konuşmasının başında Ankara'daki terör saldırısında şehit olan askerlerin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Sercan, "Bugün taraftarsız sahaya çıktık. Çok üzüntülüyüz. Belki taraftarımız olsa daha iyi oynayabilirdik. Bu konuda da çok üzüntülüyüz. Maçta güzel şeyler de oldu. Pozisyonlara da girdik. Fenerbahçe'de pozisyonlara girdi. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle Şamil, Hosogai ve Harun kardeşimi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler defansif olarak. Biz de elimizden geldiğince mücadele ettik ve skora yönelik oynama çalıştık ama bulamadık. Maçın hakkı da beraberlikti. Önümüzdeki Eskişehirspor maçı çok önemli maç. İnşallah oradan 3 puanla ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu, seyircisiz oynama cezası için şunları söyledi: "Çok üzücü bir durum. Sadece bizim tarafımız değil, Fenerbahçe tarafı da gelemedi. Bu statlar boşuna yapılmıyor, bu statlar taraftarlarla güzel. Passolig diye bir şey çıktı. En azından bir kişinin hareketi tüm stada mal olmamalı. Benim fikrim bu. Ne düşünüyorlar onu bilemem. Karşılaşmayı çok etkiledi. Trabzonspor maçında taraftarların büyük desteği ile maçı kazandık. O yüzden de çok üzüntülüyüz." CİHAN
<< Önceki Haber Sercan Yıldırım: Bugün taraftarsız sahaya çıktık,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER