Seyhan'dan 'Atatürk'ü anmak ve anlamak' programı

Seyhan'dan 'Atatürk'ü anmak ve anlamak' programı

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Atatürkanmak ve anlamak' konulu programa vatandaşlar ve belediye çalışanları büyük ilgi gösterdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Atatürk Anıtı'nda Valilik tarafından düzenlenen resmi anma programında özellikle vatandaşların arasında yer aldı. Tören alanında gelen STK temsilcileri ve vatandaşlarla tokalaşan, onlarla sohbet eden Başkan Karalar'ın bu günün anısına boynuna taktığı üzerinde Atatürk resmi bulunan siyah atkı dikkat çekti.

Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde aynı saatlerde düzenlediği 'Atatürk'ü anmak ve anlamak' konulu programa da ilgi yoğundu. Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program Atatürk'ün son anlarının canlandırıldığı bir film gösterimiyle başladı. Saatler 09.05'e geldiğinde Türkiye genelinde olduğu gibi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde de saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziği korosunun Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdiği programda sahne sanatçısı Ercan Kont mini bir şiir dinletisi gerçekleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Seyhan'dan 'Atatürk'ü anmak ve anlamak' programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER