Şipşak efsanesi Polaroid'den Android süprizi

Polaroid, Android telefonu dünyanın en büyük teknoloji şovu CES 2016'da tanıttı.

Şipşak efsanesi Polaroid'den Android süprizi

Bir zamanların efsane fotoğraf makinesi üreticisi Polaroid, yeni ürettiği iki yeni Android telefonu dünyanın en büyük teknoloji şovu CES 2016'da tanıttı.

Halk arasından 'şipşak' olarak adlandırılan ve anında baskı yapabilen fotoğraf makineleriyle bir zamanlar fenomen olan Polaroid, ABD'nin Las Vegas kentindeki CES 2016'da Polaroid Power ve Snap adı verilen modellerini görücüye çıkardı.

Bunlardan Polaroid Power, 6 inç'lik HD ekran, 64-bit sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve microSD kart desteği sunuyor ve 13 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki adet kamerası var. 3000 mAh kapasiteli batarya ayrıca 8000 mAh kapasiteli harici bir batarya paketiyle desteklenebiliyor. 250 dolara yakın bir fiyatı olan Power modeli, android lollipop işletim sistemini kullanıyor.

Polaroid Snap ise 6, 5.5 ve 5 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutana sahip. 130-180 dolar aralığında değişen fiyatları olan Snap'in, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası bulunuyor. 2 GB RAM ve 16 GB boyutunda dahili depolama desteğinin yanında microSD kart yuvası da sunacak. Pembe, mavi, siyah ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğiyle gelen Polarid Snap, diğer model Power'ın aksine çok daha renkli bir tasarıma sahip.

CİHAN
<< Önceki Haber Şipşak efsanesi Polaroid'den Android süprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER