Siteler esnafı, şehit yakınlarına iş verecek


Siteler GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Bulut, şehit asker ve polisler ile sivil şehit sayılanların Ankara'da yaşayan ve işe ihtiyacı olan yakınlarını istihdam edeceklerini açıkladı.

Ankara Mobilyacılar Sitesi'nde faaliyet gösteren genç işadamları, artan terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçleri ile sivil vatandaşların aileleri için harekete geçti. Siteler GİAD Yönetim Kurulu, şehit asker ve polisler ile sivil şehit sayılanların Ankara'da yaşayan ve işe ihtiyacı olan yakınlarını istihdam edeceklerini bildirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Hayri Bulut, Kızılay'da meydana gelen saldırıda çoğu genç 30'dan fazla insanın hayatını kaybettiğini ve arkalarında hazin hikayeler bıraktığını açıkladı.

Doğu ve güneydoğuda son aylarda sürdürülen terör operasyonları esnasında da çok sayıda asker ve polisin şehit düştüğünü vurgulayan Başkan Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşadığımız acının tarifi yoktur. Ateş düştüğü yeri değil, bizlerin de ciğerini yakmaktadır. Her şehidimiz bir sayı değil, geride gözü yaşlı eşler, çocuklar, analar ve babalar bırakan bizim gibi insanlardır. Onlar vatana için canlarını vererek borçlarını ödemiştir. Bize düşen de onların emanetlerine sahip çıkarak borcumuzu ödemektir. Bugün huzur ve güven içinde ticaret yapmamızın, ailelerimizin normal yaşamlarına devam edebilmelerinin yegane sebebi olan şehitlerimiz ve halen terörle mücadele eden insanlarımıza ne yapsak azdır."

Bu düşünceden hareketle sivil şehit sayılanlar da dahil olmak tüm şehitlerin yakınlarına sahip çıkacaklarını kaydeden Hayri Bulut, sözlerini şöyle tamamladı: "Şehitlerimizin Ankara'da yaşayan ve işe ihtiyacı olan ailelerini olabilecek en iyi koşullarda istihdam edeceğiz. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınlarının yanlarında yer almak, her birimizin asli görevidir. Gün bir olma, birlik olma günüdür. Derneğimizle irtibata geçen şehit yakınlarımızla birlik olmaya hazırız." CİHAN
<< Önceki Haber Siteler esnafı, şehit yakınlarına iş verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER