Son 16'da Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu bu gece oynanan maçlarla tamamlandı ve Son 16 Turu'na kalan takımlar belli oldu. Seri başı uygulamasının olmayacağı eşleşmede turu geçen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri de belli oldu.

Bu gece oynanan maçlarda temsilcilerimizden Fenerbahçe, ilk maçta 2 - 0 mağlup ettiği Lokomotiv Moskova ile deplasmanda 1 - 1 berabere kalarak son 16 turuna adını yazdırdı ve yeni rakibini beklemeye başladı.

Bu kupadaki diğer temsilcimiz Galatasaray ise 1 - 1 berabere kaldığı İtalya temsilcisi Lazio'ya rövanşta Roma'da 3 - 1 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan takımların eşleşmelerini belirleyecek kura çekilişi yarın saat 14.00'de İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde yapılacak.

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ TAKIMLAR

Seri başı ve aynı ülke takımlarının birbirleriyle eşleşmesi gibi kısıtlamaların olmayacağı kura çekimi öncesi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri şöyle;

Braga, Athletic Bilbao, Sparta Prag, Lazio, Bayer Leverkusen, Liverpool, Valencia, Shakhtar Donetsk, Manchester United, Sevilla, Villarreal, Dortmund, Tottenham, Basel, Anderlecht.

SON 16'DA İLK MAÇLAR 10, RÖVANŞLAR 17 MART'TA

Bu arada Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 10 Mart'ta, rövanşları ise 17 Mart'ta yapılacak.

Çeyrek finallerin 7 ve 14 Nisan, yarı finallerin 28 Nisan ve 5 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel şehrindeki Saint Jakob-Park'ta oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Son 16'da Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER