Sosa açıkladı, o sahne olay oldu

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Beşiktaş'tan neden ayrılmak istediğine açıklık getirdi.

Sosa'nın ayrılık açıklamasına "Yumurcak"lı gönderme

Konunun maddi problemler olmadığını belirten Arjantinli yıldız, ailesel problemler ve eşinin yaşamış olduğu terör korkusundan dolayı Siyah Beyazlı kulüpten ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Jose Sosa'nın sosyal medya hesabından yayımladığı açıklama şu şekilde:

"Yaşadığım transfer durumu ile ilgili açıklama yapmak istedim. Bu açıklama ilk ve son olacak.

Beşiktaş Kulübünden ayrılma kararı aldım çünkü yaşadığım bazı ailesel problemler var. Sorun şu ki eşim İstanbul'da ve Türkiye'de yaşamaktan korkuyor. Bende eşimin endişelerini anlıyorum ve kızlarım için endişeleniyorum.

İstanbul'da yaşanan son terör saldırısı bize çok yakındı, çünkü menajerim sadece 2 saat fark ile o saldırıdan kurtuldu. Bu son saldırıdan sonra ben ve ailem İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. 2 kızım var ve onları korumam gerekiyor. Önceliğim her zaman ailem, futbol ikinci sırada.

Beşiktaş ile yaşadığım sıkıntı maddi konular yada sözleşmem ile ilgili değil. Ayrılmak istiyorum çünkü en iyi seçenek bu. Kulüpteki herkes ile bu durumu konuştum ve bana yardımda bulunmalarını istedim. Ayrıca ailemden uzak olduğum yerde futbolda oynayamam. Ben Beşiktaş'tan bana ve aileme yardım edilmesini ve bu problemin giderilmesini istiyorum.

Beşiktaş'ta çok olağanüstü 2 yıl geçirdim ama yaşadığım bu problemden dolayı ayrılık kararı aldım"

AYRILIK AÇIKLAMASINA "YUMURCAK"LI GÖNDERME

Öte yandan Sosa'nın ayrılması sosyal medyada da gündem oldu.

Beşiktaş taraftarları, Sosa'nın ayrılışını Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden "Yumurcak"tan kesitler sunarak paylaştılar.
<< Önceki Haber Sosa açıkladı, o sahne olay oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER