Şota'ya birçok ülkeden teklif

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şota, görev alacağı takım hakkında bilgi verdi.

Şota'ya birçok ülkeden teklif

Trabzonspor'un başına temmuz ayında getirilen ancak Spor Toto Süper Lig'de 11. haftasından sonra yolların ayrıldığı Eski Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bordo-mavili takımda bildiğinden daha fazla sorun olduğunu söyledi.

"TRABZONSPOR MACERASI ZORLU GEÇTİ"

Futbolcu olarak efsaneleştiği Karadeniz temsilcisindeki teknik direktörlük görevinin kısa sürdüğünü aktaran Arveladze, "Trabzonspor'da istediğimiz şey olmadı. Futbolda böyle şeyler yaşanıyor. Güzel bir tecrübe oldu. Trabzonspor macerası zorlu geçti. Bildiklerim haricinde birçok sorun vardı. 4-5 ay bu sorunlarla mücadele ettim" dedi.

"BİLDİĞİMDEN FAZLA SORUN VARDI"

Şota Arvaledze, görevi kabul etmeden önce Trabzonspor'daki sorunları bildiğini ancak daha fazlasıyla karşılaştığını belirtti. Bordo-mavili kulüpteki maddi sorunlara vurgu yapan Arveladze, "Trabzon'da gergin bir ortam vardı. Yönetimsel sorunlar mevcuttu ve ekonomik durumlar iyi değildi. Bu sorunların bazılarını biliyordum ama bu kadar olacağını tahmin edemedim. İyi maçları da kötü maçları da biz oynadık ancak ilginç olan 11 haftada sadece 1 kez dolu statta mücadele ettik" diye konuştu.

"RUSYA VE ÇİN'DEN TEKLİF VAR"

Genç teknik adam, Rusya ve Çin'den teklifler aldığını kaydederek, Spor Toto Süper Lig'den herhangi bir kulüple görüşmediğini söyledi. Teknik direktörlük kariyerine nerede devam edeceğine karar vermediğini anlatan Arvaledze, "Şu anda bilmiyorum. Birkaç teklif aldım. Rusya'dan ve Çin'den teklifler geldi ama hiçbirine sıcak bakmadım. Pazartesi günü her şey belli olur. Türkiye'den herhangi bir teklif yok" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ DIŞINDAKİ BÜYÜKLERİN DURUMU DOĞAL DEĞİL"

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Arveladze, en iyi performansı Beşiktaş'ın gösterdiğini, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gerçek gücünü ortaya koymadığını dile getirdi.

Beşiktaş'ın iyi oyununu devam ettirip, ettirmeyeceğinin önemli olduğunu anlatan Arveladze, "Şu an ligde en iyi performansı Beşiktaş gösteriyor. Ne Trabzonspor ne Fenerbahçe ne de Galatasaray geride kalan 14 haftada kendi güçlerini gösterdi. Bu 3 takımın doğal durumu değil. Bunlar muhakkak ki kendine gelecek ve daha fazla performans gösterecekler" değerlendirmesinde bulundu.
<< Önceki Haber Şota'ya birçok ülkeden teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER