Soylu rest çekti: İdama razıyım

Sedat Peker'in Youtube'da yeni açıklamalarıyla hedef aldığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, Peker'in iddialarının ıspatlanması halinde idama razı olduğunu vurguladı. Soylu açıklamasında Mehmet Ağar'dan da bir düzeltme yapmasını istedi.

SHABER3.COM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’in açıklamalarının ardından Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Bakan Soylu, “Aylardır bu senaryonun  bu noktaya geleceğini bekliyordum. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği” dediği paylaşımda, Peker’in iddialarına yanıt verdi. Soylu, "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" dedi.

Soylu’nun açıklaması şöyle:

"İddiana, iftirana gelince... Senin gibi kalleşlerle ve müptezellerle yüzleşe yüzleşe Türkiye bu noktaya geldi. Üzerime düşeni alıyor ve yüzleşiyorum. İstanbul ve Bursa mahkemelerinde iki dosyan var. İstanbul'daki dosyanın başlangıcını bilmiyorum. Ancak dosyanın yeniden hareketlenmesi ve operasyona dönmesinde bizatihi katkım var. Bursa'daki dosya ise bir kişinin şahsıma şikayeti ile baştan sona benim takibim. Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım."

Soylu açıklamasının son bölümünde eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a da seslendi ve "Bu süreçte 'belki dil sürçmesidir' diye hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır." dedi 
<< Önceki Haber Soylu rest çekti: İdama razıyım Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER