Alay etme sırası şimdi Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin ara transferde uğraşlara karşın Belhanda'yı kadroya katamaması takımın kaderini baştan aşağı etkiledi.

Alay etme sırası şimdi Fenerbahçe'de

BELHANDA GELSEYDİ

Bucaspor'dan alındıktan sonra Fenerbahçe sportif sorumlusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman'ın zaman zaman rotasyon içine koyduğu Salih Uçan,  Ocak ayında sarı-lacivertli takımın gerçekleştiremediği bir transfer sayesinde ön plana çıktı.

Fenerbahçe 23 yaşınaki Faslı futbolcu Younes Belhanda için yaklaşık 20 gün boyunca kulübü Montpellier ile pazarlık haline girerken bu transfer Fransız ekibinde aykırı başkan Louis Niccolin'e takıldı. Niccolin Belhanda'yı satmadı.

Ofansif orta saha olarak bilinen, orta sahanın ortasında savunma yönüyle de dikkat çeken Belhanda sarı-lacivertli kulübe transfer olmuş olsaydı göbekte Cristian Baroni, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'ın ardından ilk tercih olacaktı.

SALİH'İN KASAYA SOKTUĞU RAKAM 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'ye 1,4 milyon Euro + Okan Alkan karşılığında Bucaspor'dan transfer olan Salih son haftalarda gösterdiği formuyla sarı-lacivertli takıma büyük moral kaynağı olurken aynı zamanda Belhanda transferinin de açığını örterek kulübe 10 milyon euro'luk bir katkıda bulundu.

19 yaşındaki futbolcu 14 Mart 2013'te Viktoria Plzen ile oynanan maçta attığı sarı-lacivertli kariyeri altında ilk golüyle tanışırken Antalyaspor karşılaşmasında da uzak mesafeden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren isimdi.

Fenerbahçe sportif direktörü ve teknik sorumlusu Aykut Kocaman, Salih Uçan için maçın ardından medyaya bir eleştiride bulunurken "Çarşaf çarşaf yazılıyor" diyerek oyuncunun gelişimine etki edebilecek haberlere dikkat çekti.

NICOLLIN'E TEŞEKKÜR TELEFONU

Fenerbahçe'de Ocak ayında Belhanda transferi için büyük mesai veren ve Montpellier başkanının belaltı davranışlarına karşın Fransa'ya giderek temaslarını artıran yöneticiler ise Niccolin'e telefon açarak teşekkür etmeyi planlıyor.

<< Önceki Haber Alay etme sırası şimdi Fenerbahçe'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER