Ali Şen'e göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Ali Şen'den Fenerbahçe'ye Yılmaz Vural önerisi

Ali Şen'e göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Radyospor'da Senad Ok'la Haber Merkezi programına konuşan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, yabancı teknik adamların kredisinin fazla olmasına rağmen sarı lacivertli ekibin Aykut Kocaman’ın ardından yerli teknik adam düşünmesi gerektiğini ifade etti.

“Yılmaz hoca neden olmasın?” diyen Şen, “Yabancı hoca mı istiyorsunuz? Onun Alman pasaportu da var. Yılmaz Vural futbolla yaşar, futbolla kalkar. Takla attı diye mi istemiyorsunuz? Ben gelmesini isterim” dedi.
 
YILMAZ HOCA'NIN PASAPORTU DA VAR

Mustafa Denizli’nin, Şenol Güneş’in de büyük teknik adamlar olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe’nin düşünmesi gereken isimler olduğu mesajını veren Şen, “Mustafa Denizli, G.Saray’ı, Fenerbahçe’yBeşiktaş’ı şampiyon yaptı. Şenol Güneş de büyük bir teknik adam. Yani yerli hoca seçeneği çok. Tekbaşına hoca bir şey değildir. Mustafa Denizli geldiğinde Çaykur Rizespor 7.ciydi, 2. bitirdi, katkısı yüzde yüz! Fatih Terim geldiğinde Galatasaray çökmüştü, iki senedir şampiyon; katkısı yüzde yüz. Büyük imkanlarla birisi gelir bir şey yapamaz katkısı yüzde 5 olur. Yılmaz Vural geldiğinde şampiyon yaptı, Benitez geldiğinde 3. yaptı diyelim, hangisi başarılı olur? Türkiye’de şartlar değişti, imkanlar değişti. İmkanlarolarak Avrupa’dan daha iyi durumdayız artık” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin geride kalan sene iyi bir takım olduğunu ifade eden Şen, “Alex’ten sonraki oyuncularıyla da iyi takım oldular. Şanssız birkaç maç kaybedildi ama rekor sayıda da maç yaptılar. Yabancı hoca gelse o şanssızlıklar olmayacak mıydı? Ben artık her takımda Türk teknik adamın olması gerektiğini düşünüyorum. Benim zamanımda en iyi yabancı hocaları getirdim ama şuan durum farklı” ifadelerini kullandı.

Şen son olarak başkanlığı düşünmediğini ifade ederken, “Başkanlık bir heves ve keyif işi. 1981’de o stadı biz açtık, Samandıra’yı yapan biziz. Ama bunları yapan arkadaşlarımın hevesleri kırıldı. Onların hevesi kırılınca benim de hevesim yok” diye konuştu.
<< Önceki Haber Ali Şen'e göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER