Ancelotti Messi'yi unuttu herhalde(!)

Real Madrid'in teknik patronu Ancelotti'nin Ronaldo açıklamaları kafa karıştırdı. 'Nerede Messi?' sorusu akıllarda..

Ancelotti Messi'yi unuttu herhalde(!)

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, FIFA Altın Top Ödülü'nün bu yıl oyuncuları Cristiano Ronaldo'ya verilmesi için adeta kampanya başlattı.

Ronaldo'yu sürekli öven açıklamaların yapıldığı Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti bir kez daha Altın Top'un Ronaldo'ya verilmesi gerektiğini söyledi.

Real Madrid televizyonuna konuşan Ancelotti, ''Onu izlemek gerçekten çok hoşuma gidiyor çünkü inanılmaz bir dönemde. Olağanüstü bir futbol oynuyor. Altın Top'u Cristiano'ya vermemek için çok yürekli olmak gerek. Daha zaman var ve umarım kazanır çünkü buna layık'' dedi.

Portekiz'in İsveç'e karşı oynadığı ve Ronaldo'nun 3 golüyle kazandığı maçı izlediğini kaydeden İtalyan teknik adam, ''Kendi kendime, bu futbolcu gerçekten Real Madrid'de mi oynuyor? diye sordum. Şu anda ondan konuşmak çok zor çünkü tüm dünya gördü ki o şu anda bir numara'' ifadesini kullandı. 

FIFA, normalde 15 Kasım'da dolan Altın Top Ödülü için oy kullanma süresini 29 Kasım'a uzatırken, şimdiye kadar oy kullananlara da değiştirme opsiyonu tanımış ve bu Barcelona Kulübü çevresince eleştirilmişti.

AA
<< Önceki Haber Ancelotti Messi'yi unuttu herhalde(!) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER