Anelka ile coşacaklar - Fotogaleri

Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Anelka ile coşacaklar - Fotogaleri

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Zico yönetiminde, karşılaşmanın oynanacağı Valery Lobanovskiy Stadı'nda yaklaşık 1 saat 10 dakika süren bir çalışma yaptı.
Futbolcuların bir hayli neşeli göründüğü antrenmanda, Brezilyalı çalıştırıcı oyuncularına yan topları kullanma çalışması yaptırdı.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, korner ve kaleyi yanlardan gören noktalardan çeşitli çalışmalar yaptıktan sonra yarı sahadaki çift kale maçla idmanı tamamladı.
Zico'nun yarınki maçta Rüştü, Serkan, Can, Önder, Ümit, Appiah, Aureilo, Alex, Tümer, Tuncay ve Anelka'dan oluşan muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.
Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında saat 19.00'da başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı, Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak.
Bu arada, sarı-lacivertlilerin antrenmanını kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Kiev'e gelen yöneticiler ve Fenerbahçe kafilesinde yer alan birçok davetli de izledi.
<< Önceki Haber Anelka ile coşacaklar - Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER