Aykut Kocaman yeni rekora koşuyor

Eskişehirspor karşısında 103. kez takımın başında sahaya çıkacak olan sarı-lacivertli teknik adam, geride kalan 3 sezonda birçok ilki yaşamayı başardı.

Aykut Kocaman yeni rekora koşuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Sarı-lacivertli takımda üçüncü sezonunu yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, tıpkı Ukraynalı yüksek atlama rekortmeni Sergey Bubka gibi her maçta yeni bir rekoru kırmayı başarıyor. İlk sezonunda lig şampiyonluğu sevincini yaşayan, ikinci sezonunda 29 yıllık Türkiye Kupası özlemini bitiren Kocaman rekorlara doymuyor.

Sarı-lacivertli takımı tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi yarı finaline taşıyan Kocaman, bugün de Christoph Daum’a ait en uzun süre takımı çalıştırma rekorunu eline geçirecek.

Alman çalıştırıcı F.Bahçe’de 102 maç üst üste görev yapmıştı. Geçtiğimiz hafta Orduspor deplasmanında bu rakamı egale eden Kocaman bugünkü Eskişehir maçında da rekorla süsleyecek.

Fatih Terim'i geçiyor 

Kocaman’ın rekorları arasında 17 maçta 16 galibiyet, Şükrü Saracoğlu’nda 48 maçlık yenilmezlik var. Bu sezon Avrupa’da 16 maça çıkan Kocaman, Benfica maçlarını tamamladığı takdirde Fatih Terim’e ait olan 17 maçlık rekoru da geride bırakacak. 16 maçta 31 puan toplayan başarılı teknik adam, yine Fatih Terim’e ait olan 32 puanlık rekoru da yakalamanın planlarını yapıyor.
<< Önceki Haber Aykut Kocaman yeni rekora koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER