Barcelona'da son sözü Messi söyledi

Barcelona deplasmanda Malaga'yı mağlup edip Kral Kupası'nda yarı finale yükseldi. Rakip Real Madrid..

Barcelona'da son sözü Messi söyledi

Rövanş maçına ise etkili başlayan taraf Barcelona oldu. 8. dakikada Dani Alves’in asistinde Pedro konuk ekibi öne geçirdi.

Ancak Malaga’nın yanıtı gecikmedi. 12. dakikada gelişen Malaga kontratağında Joaquin skoru eşitleyen golün altına imzasını attı.

1-1’den sonra da ilk yarıda tempo yüksekti. 36. dakikada Iniesta’nın vuruşu direkten dışarı çıkarken 38. dakikada Duda’nun sert şutunu Pinto güçlükle kontrol etti.

İlk yarı 1-1 sona ererken ikinci yarının başında Barcelona çok daha atak bir görüntü çizdi. 49. dakikada ceza sahasına gelen ortayı Pique harika kontrol edip çok şık bir dokunuşla ağlara yolladı. İspanyol futbolcu golünü yeni doğan çocuğuna armağan etti. 

Golden sonra da Barcelona sayısız fırsatı harcarken 68. dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Santa Cruz’un skoru yeniden eşitledi.

76'da ise Barcelona muhteşem bir gol attı. Müthiş paslaşmaların ardından Andres Iniesta çok şık bir dokunuşla takımını yeniden öne geçirdi. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan konuk ekip 80. dakikada Lionel Messi'nin golüyle skoru 4-2'ye taşıdı.

Kalan dakikalarda da skor değişmeyince mücadele 4-2 sona erdi.

Barcelona, Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Yarı finallerde ilk maçlar 30 Ocak ikinci maçlar 27 Şubat'ta oynanacak.





<< Önceki Haber Barcelona'da son sözü Messi söyledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER