Baros'tan Terim için olay sözler

Galatasaray'la 4.5 sezon Süper Lig'de mücadele eden Milan Baros, eski teknik direktörü Fatih Terim hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Baros'tan Terim için olay sözler

Çek basını, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i; "Fiorentina ve Milan'da göreceli olarak çok kısa süre kaldı. Özellikle, Fiorentina'da çok iyi hatırlanır. İmparator lakaplı antrenör, son dönemde Galatasaray ile 2 şampiyonluk daha kazandı ve Türk Milli Takımı'nın başına geçti. Galatasaraylılar, Terim'e alternatif olabilecek tek ismin Jose Mourinho olacağını söylüyorlar" ifadeleriyle tanıttı.


"TERİM'DEN DAHA İYİ BİR SÜRÜ HOCA VAR"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Milan Baros ise, "Fatih Terim, Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır. Ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi, ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

Baros, "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim, takıma sadece ‘Rakibi yıkmak’tan bahsederdi" şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Baros'tan Terim için olay sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER