Bayern Münih Avrupa'nın en büyüğü

Bayern Münih-Chelsea mücadelesinde Alman temsilcisi penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük sağladı ve Süper kupanın sahibi oldu.

Bayern Münih Avrupa'nın en büyüğü

Prag'daki Süper Kupa nefesleri kesti... 90 dakikası 1-1, 120 dakikası ise 2-2 sona eren Bayern Münih-Chelsea mücadelesinde Alman temsilcisi penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük sağladı ve kupanın sahibi oldu.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih ile UEFA Avrupa Ligi'nin en büyüğü Chelsea, UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi.

Prag'da oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 1-1, 120 dakikası da 2-2 sonuçlandı. Chelsea 85. dakikada Ramires'in kırmızı kart görmesiyle kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.

8. dakikada Torres ile 1-0 öne geçen Chelsea, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya Bayern golle başladı ve Ribery skora eşitlik getirdi. 85'te Ramires atılırken, 90 dakika 1-1 sona erdi. 93'te Hazard, Chelsea'yi bir kez daha öne geçirdi. İkinci uzatmada devleşen Cech, üç net pozisyonu çıkardı ama 120+1. dakikada Javi Martinez'e engel olamayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Penaltı atışlarında Lukaku, Chelsea adına penaltıdan yararlanamayınca mücadele 5-4 sona erdi ve kupayı Bayern Münih müzesine götürdü.
<< Önceki Haber Bayern Münih Avrupa'nın en büyüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER