Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor maçının analizi!

Süper Lig'in 19. hafta açılış maçında Beşiktaş , ligin dibine demir atan ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Kayseri Erciyesspor 'u 3-2 ile geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor maçının analizi!


Beşiktaş Bu Sezon Süper Lig’de 2. Kez Tek Farklı Galibiyet Aldı. ( Diğer 7 Galibiyeti En Az 2 Farklı )
Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de 9 galibiyet aldı. Beşiktaş bu 9 galibiyeti içinde 2. kez rakibini tek farklı sonuçla mağlup etti. Eskişehirspor deplasmanında 1-0 kazanan Beşiktaş bu haftada K.Erciyesspor karşısında 3-2 kazandı. Diğer 7 galibiyetinde en az iki fark yaptı. Beşiktaş 4 kez iki farklı, 3 kez üç farklı galibiyet aldı. 

K.Erciyesspor Son 7 Lig Maçını Kaybetti
K.Erciyesspor son 7 haftada 7 yenilgi aldı ve son sırada kaldı. K.Erciyesspor en son 12.haftada sahasında Gençlerbirliği karşısında 1-0 galip gelmişti. K.Erciyesspor son 7 haftada 19 gol yerken sadece 7 gol atabildi. 

Manuel Fernandes ve Gökhan Töre Süper Lig’de Son Gollerini K.Erciyesspor’a Atmıştı. ( 158 Gün Sonra Gol Attılar ) 
Manuel Fernandes ve Gökhan Töre Beşiktaş forması altında son gollerini sezonun 2.haftasında K.Erciyesspor’a karşı atmıştı. Her iki oyuncu da 158 gün sonra Süper Lig’de yine K.Erciyesspor karşısında gol buldular. 

Beşiktaş İle K.Erciyesspor Lig Tarihinde 6 Kez Karşılaştı. ( 3 Kez Beşiktaş Kazandı, 3 Maç Berabere Bitti)
Beşiktaş ile K.Erciyesspor takımları lig tarihinde 6 kez karşılaştı. Oynanan 6 maçın 3 tanesi berabere biterken Beşiktaş 3 kez galip geldi. İki takım ayrıca 2006-07 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşmış normal süresi 0-0 berabere biten maçı uzatmalarda Beşiktaş 1-0 galip bitirmişti.

Kayseri Takımları Bu Sezon Dört Büyüklerden Puan Alamadı.   
Süper Lig’de bu sezon mücadele eden Kayseri takımları oldukça kötü performans gösteriyor. Kayserispor ve K.Erciyesspor başarısız sezonun dışında dört büyüklere karşı da istediği sonuçları alamadı. Kayseri Erciyesspor bu sezon dört büyüklere karşı 5 maçını da kaybederken, Kayserispor 4 maç oynadı ve 4 maçı da kaybetti. Oynanan 9 maçı da kaybeden Kayseri takımları kalesinde 28 gol görürken 10 gol atabildi. 

<< Önceki Haber Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor maçının analizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER