Beşiktaş Tromsö'ye ulaştı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk maçında yarın Tromsö ile deplasmanda oynayacağı mücadele öncesi, kente geldi.

Beşiktaş Tromsö'ye ulaştı

Yaklaşık dört buçuk saat süren bir yolculuğun ardından Tromsö'ye ulaşan Siyah Beyazlı kafilede 21 futbolcu yer aldı. Başkan Fikret Orman'ın da yer aldığı kafileyi havalimanında Tromso'de yaşayan Türk taraftarlar karşıladı. Tromsö'de yaşayan yaklaşık 10 Türk'ün havalimanında yoğun ilgi gösterdiği oyuncular, taraftarlarla fotoğraf çektirdiler. 

Başkan Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları, Ahmet Ürkmezgil ve Mete Vardar da Tromso'ye geldiler.

ORMAN: "HAVA SOĞUK AMA MİSAFİR UMDUĞUNU DEĞİL, BULDUĞUNU YER"

Havalimanında kısa bir açıklama yapan Başkan Orman, iyi bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini söylerken, hava sıcaklığının soğuk olması hakkında sorulan soruya "Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer" cevabını verdi.

BILIC: "MAÇI KAZANIP DAHA SONRA CAS'IN VERECEĞİ KARARI BEKLEYECEĞİZ"

Teknik direktör Bilic ise havalimanında yaptığı açıklamada CAS'ın vereceği kararı düşünmediklerini ve maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

"Rakibimiz sert ve fiziki mücadeleye dayanan bir oyun anlayışına sahip bir ekip. Hazırlıklarımız yaptık ve artık maç saatini bekliyoruz. Daha önce Tromso'nun bazı maçlarını televizyondan izledim. Biz buradan iyi bir sonuçla ayrılıp daha sonra CAS'ın vereceği kararı bekleyeceğiz. Saha zemininin suni çim olduğunu biliyoruz. Bu akşam yapacağımız antrenmanda zemine alışmaya çalışacağız." 

Olcay Şahan ise avantajlı bir skor ile İstanbul'a dönmek için sahaya çıkacaklarını söylerken, Galatasaray'ın daha önce Tromso karşısında yaşadığı sürprizi yaşamayacaklarını sözlerine ekledi.

Havalimanında takımı karşılayan Türk taraftarlar ise kendileri ile Tromsö'de yayın yapan yerel bir gazetenin yaptığı tam sayfa röportajı basın mensuplarına gösterdiler. Fenerbahçe ve Beşiktaş formları ile havalimanına gelen taraftarlar yaptıkları açıklamalarda yarın akşam oynanacak karşılaşmayı heyecanla beklediklerini söylerken, Beşiktaş'ın maçı kazanacağına emin olduklarını vurguladılar. Fanatik
<< Önceki Haber Beşiktaş Tromsö'ye ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER