Beşiktaş bu akşam Konya virajında

Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiş biletini kovalayan Beşiktaş, bu akşam kritik maçta Konyaspor'a konuk olacak.

Beşiktaş bu akşam Konya virajında

Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala tüm maçlarını kazanmaya odaklanan Beşiktaş, kritik mücadelede bu akşam Torku Konyaspor’a konuk olacak. 

Ligde son olarak seyircisi önünde Kayserispor’u 2-1’lik skorla devirerek moral depolayan Kara Kartal, Devler Ligi’ne direkt gidiş iddiasını sürdürmek için Konya deplasmanına tek hedef zafer parolasıyla çıkacak. Lider Fenerbahçe’nin Avrupa Kupaları’ndan men cezasından dolayı sezonu ikinci tamamlayan takımın Şampiyonlar Ligi’ne direkt katıldığı dönemde tüm planlarını bu koltuk için yapan Kara Kartal, Hugo Almeida, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Necip Uysal’lı kadrosuyla Konyaspor’u evinde devirmekten başka bir ihtimali düşünmüyor. 

Hafta boyunca yuncularını mutlak galibiyet için hazırlayan Hırvat teknik Slaven Bilic, öğrencileriyle yaptığı toplantıda kalan periyotta puan kaybına artık tahammüllerinin kalmadığını söyleyerek, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmek için elinizden geleni yapın. Tüm maçları kazanın” ifadelerini kullanmıştı. 

Gözler Cim Bom’da olacak 

Konya deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmanın planlarını yapan Beşiktaş’a, ikincilik koltuğu için kazanması yeterli olmayacak. Siyah- Beyazlılar, ligde 53’er puanları bulunmasına rağmen averajdan dolayı gerisinde kaldığı Galatasaray’ın yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçından da puan kaybetmesini bekleyecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Tolga, Necip, İsmail, Dany, Franco, Atiba, Veli, Motta, Olcay, Oğuzhan, Almeida

Konyaspor'un muhtemel 11'i: Itandje, Selim, Vukovic, Ergün Teber, Ali Turan, Ali Çamdalı, Hleb, Kibong, Djalma, Gekas, Hasan Kabze

<< Önceki Haber Beşiktaş bu akşam Konya virajında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER