Beşiktaş taraftarına büyük müjde

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman taraftara müjdeyi verdi...

Beşiktaş taraftarına büyük müjde

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'a konuştu.. Orman; stat yapımından transfere kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı:

"Stadın temelini bu ay sonunda atacağız. Sayın Başbakan ve Bakan'dan gün bekliyoruz. Artık yavaş yavaş kaba inşaata başlıyoruz. Her şeyi şeffaf olarak yapıyoruz zaten. İlk günden beri yaptığımız tüm ihaleleri kayıt altına alıyoruz. İhale dosyalarını ilan veriyoruz. 42 bin kişilik stadın maliyeti 160 milyon dolar gibi olur. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Biz ise bunu yarı fiyatına yapmaya çalışıyoruz. Gece-gündüz bu işlerle uğraşıyoruz. Burası Beşiktaş Kulübü. Dünyanın en büyük kulübü. Sahibi Beşiktaşlılar ve Türk halkıdır. Bu stadı devletimize yapıyoruz. İnşallah bir gün sahibi de olmak istiyoruz. Stadı 2014 Ağustos'ta açmayı planlıyoruz. Zor bir lokasyon. Trafik çok yoğun."

"Kulübü 350 milyon dolar borçla aldık. Dolar yüzde 15 artış gösterdi. Kur farkı zararlarımız oluşuyor. Borcu 476 milyona indirmiş vaziyetteyiz. Sene sonunda daha da indireceğiz. Çok önemli projelerimiz var. Zamanı gelince hepsini açıklayacağız."

"Futbol ekibine çok güveniyoruz. Sıkıntılar olacak ama bu sıkıntıları aşacağız. Başarılı oyuncularımızla sözleşme imzalamak istiyoruz ama aceleci değiliz."

"Ronaldinho önemli bir star. Daha oluşmuş bir şey yok. Ödeyemeyeceğiz transferi yapmayız. Popülizm yapmayız. Sponsorluk oluşmadı. Oyuncunun da sakatlığı var. Henüz paylaşacak bir bilgi oluşmadı."
<< Önceki Haber Beşiktaş taraftarına büyük müjde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER